Een plastic theeservies van keramiek
Een plastic theeservies van keramiek

Voor het maken van dit servies heb ik mij laten inspireren door de plasticverontreiniging in de wereld. Mijn idee achter dit werk is dat wanneer je uit dit servies drinkt, je over deze problematiek kunt discussiëren. Ook hoop ik dat het gebruikers bewuster maakt van het gebruik van plastic en het weggooien ervan.  Een beter milieu begint immers bij jezelf. Dit theeservies kan ik ook voor u maken. De kleur van het glazuur kan dan door u zelf gekozen worden! Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Plastic theeservies van keramiek door Simone Brouwer Plastic theeservies van keramiek door Simone Brouwer Plastic theeservies van keramiek door Simone Brouwer

Posted by Simone Brouwer 0 Comments

0 comments

No comments yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *