About Simone Brouwer

Simone Brouwer

Ik ben Simone Brouwer, 26 jaar en studerend aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ik zit momenteel in mijn vierde en tevens laatste jaar en word opgeleid tot docent beeldende kunst en vormgeving.

Tijdens mijn opleiding heb ik al aan vele opdrachten gewerkt die je op deze website kunt terugvinden. Bijna al mijn werk is driedimensionaal, omdat ik hierin mijn gevoel het beste naar voren kan laten komen. Ik laat mij bij vrije opdrachten veelal inspireren door de wereldproblematiek.

Zo heb ik mij laten inspireren voor het maken van een theeservies door de plastic-verontreiniging in de wereld. In het werk “21-08-1919                ??-??-????” heb ik de vergrijzing tegenover de vroeg stervende mens door ziektes gezet.

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn werk neemt u dan contact met mij op.